40, 50 en 60 jaar in Hoefsmidstraat

Print

40, 50 en 60 jaar in Hoefsmidstraat

Bilzen -

Stel het je eens voor: het is zondagmorgen, iedereen slaapt wat langer uit dan de voorbije weekdagen en als je even buiten kijkt, staat er plots een extra deur voor je deur van het huis!

Al vroeg waren de geburen van de Hoefsmidstraat in Munsterbilzen druk in de weer met versieren.

Het moest natuurlijk vlug gaan, want drie huizen versieren met “40”, “50” en “60”, dat gebeurt zelden. Ja, Ghislaine Thijs werd 40, Marianne Diels 50, en Gerard Horemans werd 60.

“Het was wel gemakkelijk sieren!”, zei een van de medeplichtigen. Ghislaine en Gerard wonen namelijk naast elkaar en Marianne Diels net aan de overkant. Alle voorbijgangers keken ook verwonderd op dat er aan drie huizen mooi werd versierd. Wat ook mag gezegd en geschreven worden, net één dag vroeger werd in de straat verderop, de Processiestraat, ook versierd. Daar was Jos Janssen de gelukkige met zijn 50 jaar. Ook heel fraai, en dan nog wel met een grote hoeveelheid lege flessen. Daar werd door vrienden versierd net enkele uren voordat Jos van zijn werk kwam. Natuurlijk een verrassing maar echt mooi gedaan. Aan alle jarigen ‘een dikke proficiat’!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio