Honderdzeventig vrijwilligers schuiven aan voor bedankfeest

Uit dankbaarheid worden elk jaar de vrijwilligers van de woonzorgcentra Sint Antonius Peer en Kloosterhof Meeuwen in de bloemetjes gezet door de directie en Raad van Bestuur. Het was aanschuiven voor een smakelijke lunch, klaargemaakt door het eigen keukenpersoneel.

Michel Plessers

De sfeer was hartelijk en de vriendschapsbanden werden nauwer aangehaald. Als erkentelijkheid werd ook nog een kleine attentie overhandigd. Met in het vooruitzicht de opening van het nieuwe complex in Hechtel-Eksel, eind van dit jaar, deden zowel de algemeen directeur alsook de voorzitter van de Raad van Bestuur, een oproep om ook hier mensen warm te maken om een helpende hand toe te steken.Het geeft echt een meerwaarde aan onze woon- en zorginstellingen.Om het met de woorden van een vrijwilligster te zeggen: “Het is een kleine moeite en u krijgt er zoveel voor terug.”

Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen met de animatiedienst van het woonzorgcentrum in Peer tijdens de kantooruren. Telefoon 011/ 34.93.00 of animatiepeer@antoniusov.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio