Toeristisch seizoen opent op 18 maart (+lentekoopdagen)

Print
Toeristisch seizoen opent op 18 maart ( lentekoopdagen)

Toeristisch seizoen opent op 18 maart (+lentekoopdagen)

Bree -

Op zondag 18 maart wordt in Bree de feestelijke aftrap gegeven van een nieuw toeristisch seizoen. Op zaterdag 17 en zondag 18 maart zijn er ook de lentekoopdagen.

Traditioneel wordt in Bree de lente ingezet met ‘de lentekoopdagen’. Een nieuwe outfit nodig, op zoek naar een cadeautje voor de communiefeesten, of gewoon genieten van de lentezon of van een ijsje op een terras,… Het kan op zaterdag 17 maart en op zondagnamiddag 18 maart 2012 in het centrum van Bree, langs de Bocholterkiezel, de Toleik en de Rode Kruislaan.

Op zondag 18 maart 2012 zal het toeristisch seizoen officieel geopend worden.

Van 14.00 u tot 17.00 u zal het centrum van Bree bruisen van de activiteiten, een toeristische markt op het Vrijthof, kinderanimatie, een etalagezoektocht,… Clowns en springkastelen zullen de straten kleuren.

Naar goede gewoonte zal de Verzusteringsfontein op het Stadsplein om 15.00 u terug in gang worden gezet. Kinderen kunnen hier al een verrassing verwachten! Van daaruit trekt iedereen naar de Markt, waar de stoet halt houdt voor een optreden van Tumbling Bree. Aansluitend zal de wandelfontein op het Vrijthof worden opgestart.

2ste Breese kelnerrace op zondag 18 maart 2012 om 16.00 u
Na het grote succes van vorig jaar, mogen alle snelle kelners van Bree zich weer komen bewijzen in een heuse kelnerrace. De deelnemers moeten zo snel mogelijk een hindernisparcours afleggen in de buurt van het Vrijthof. De snelste wint een leuke prijs, spektakel en gezelligheid verzekerd!

De namiddag wordt afgesloten met een drankje op het Vrijthof.

De straten van het centrum zullen autovrij zijn op zondagnamiddag. Parkeren is geen probleem. De Augustijnerparking blijft open.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio