Toiletteni n Hasselt

Print
Toiletteni n Hasselt

Toiletteni n Hasselt

Op 15 augustus genoten wij met een aantal vrienden en onze kinderen van het schitterende initiatief Straattheater Hasselt.
Rond 20.30 uur moest mijn oudste zoon naar het toilet en dit verschillende keren. Wij namen het wijze besluit om naar huis te gaan want het bleek zich elke tien minuten te herhalen. Rond 21.00 uur op weg naar onze voertuigen kon mijn zoon het niet meer ophouden en ik zag dat het menens was. Ik loop samen met hem vlug het eerste het beste restaurant binnen en vraag er vriendelijk waar zich de toiletten bevinden. Een serveerster meldt mij dat ze dat eerst moet gaan vragen. Toen werd mij door (waarschijnlijk) de eigenaar geantwoord dat dit een restaurant is en geen openbaar toilet. Gelukkig kon ik niet wachten door de krampen van mijn zoon, maar dit antwoord vond ik schandalig. Volwassenen kunnen dit controleren, maar een kind?
Iedereen zou dit schandalig vinden en kunnen beter naar restaurants gaan die ten allen tijden klantvriendelijk zijn en niet steeds aan het commerciële denken.