Kapers springlevend

Print
Kapers springlevend

Kapers springlevend

Kapers springlevend
Volgens onder meer de Britse BBC en United Press International kreeg het voormalige hoofd van het American Visa Bureau in Jeddah , Michael Springman, opdracht Al Quaida-leden visa te verstrekken zodat ze konden deelnemen aan trainingskampen in Afganistan,gezamelijk geleid door Osama Bin Laden en CIA -agenten. Dit aldus een gelekt FBI document,geklasseerd onder nummer 199I WF213589. Volgens datzelfde rapport zou Bush het FBI ook opdracht hebben gegeven alle onderzoek naar een zekere Abdullah Bin Laden en zijn World Association of Muslim Youth,dekmantel voor heel wat internationale terreurcellen,te staken. En er is meer. Minstens vier van de 9 hoofdverdachten , waaronder Mohammed Attah zelf zouden levend en wel her en der onder een andere identiteit zitten ondergedoken.
Overigens zou de vader van Attah onlangs nog tegenover de Duitse krant Bild am Sontag hebben bevestigd dat zijn zoon hem op 12 (!) september levend en wel in Cairo had gebeld.
Het gerenommeerde blad Newsweek bevestigt dan anderzijds weer dat op 10 september een aantal hoge Pentagon officials hun vlucht hadden afgeboekt. Toeval? Wel, een en ander doet eerder denken aan de in 1962 geplande Operation Northwoods, waarbij met schriftelijke goedkeuring van toenmalig minister van defensie MacNamara het plan was opgevat om Amerika te bedelven onder een golf van aanslagen met bijvoorbeeld kopies van Russische Miggs die passagiersvliegtuigen uit de lucht zouden halen, een schip met Cubaanse vluchtelingen in volle zee tot zinken brengen, en een Amerikaanse oorlogsbodem in Cubaanse wateren zou worden getorpedeerd. Dit alles om de publieke opinie achter een invasie in Cuba te krijgen en de haat tegen het kommunisme ( lees hier :Islam ) te doen exploderen.
( Zelfde taktiek die Hitler overigens gebruikte in de Kristalnacht en bij de Rijksdagbrand )
Deze operatie zou van start gaan in de weken voorafgaand aan de inauguratie van president Kennedy
maar deze kreeg op een of andere manier lucht van het opzet en stelde zijn veto. Gelukkig maar.
Tot een stel haviken in het pentagon zich enkele jaren geleden waarschijnlijk met het oog op een geplande inval in Afghanistan en Irak de plannen van destijds herinnerden en besloten het hier en daar te perfektioneren.
Een Mig bleek bijvoorbeeld te gedateerd en ongeloofwaardig en werd vervangen door een omgebouwde Northrop Gunnman Global Hawk, het omstreden gevechtsvliegtuig dat precies de afmetingen van een Boeing heeft en enkele jaren geleden al onbemande vluchten uitvoerde van de VS naar Australië. (Hetzelfde vliegtuig dat overigens zowel in Afganistan als in Irak al wordt ingezet bij bombardementen )
En laat dat overigens precies het projekt zijn waarop de VS zijn defensiebeleid wil afstemmen in de komende decennia (En waarop onder meer Nederland al heeft ingetekend ) en waarmee zij concurrent Boeing totaal uit de markt willen krijgen.
Op een paar websites zijn overigens inmiddels foto's opgedoken die duidelijk de explosies tonen die de Twin Towers gecontroleerd verdieping per verdieping deden instorten ( Zelfs de derde toren die totaal niet geraakt was ) En de Franse auteur Tierry Meyssan is er zo goed als zeker van dat de inslag bij het Pentagon ( overigens in een gedeelte dat op dat ogenblik leeg stond ) werd veroorzaakt door een grondraket en niet door een passagiersvliegtuig. Een inslag waar ten andere, uiterst verwonderlijk geen enkele opname van bestaat. Zat daarom op die dag zelf misschien vader Bush al te vergaderen met de halve familie Bin Laden en waarschijnlijk al kontrakten te ondertekenen voor de herstellingswerken. Want wie denk je dat destijds meteen het kontrakt kreeg toegeschoven om de ambassade in Nairobi, door Bush ook toegeschreven aan al Quaida weer op te bouwen? Toch wel het konstruktie van de familie Bin Laden zeker.
Een betere illustratie van het gezegde : de een zijn dood is de ander zijn brood heb ik nog maar zelden gezien.
En met enig cynisme zou je hier nog aan toe kunnen voegen : een beetje wapenfabrikant zie vandaag de dag een oorlog doodgewoon als één gigantische , door de overheid gesponsorde reklamespot voor zijn produkt, waarbij de media de rol spelen van levensgroot aanplakbord.