Genks Rondpunt 26 zet feestweekend goed in

Op vrijdag 3 februari startte het feestweekend ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van jeugdcentrum Rondpunt 26 in Genk. Kleppers zoals Regi en dj Ward zorgden voor het muzikale geweld en werden fel gesmaakt door jongeren, maar ook ouderen uit Genk en omstreken.

StampMedia jongerenmedia-agentschap

Rondpunt 26 werd speciaal voor deze verjaardag in een feestelijk kleedje gestoken en alle bezoekers werden onthaald door twee flamboyante mannen. Niet alleen jongeren waren present, maar ook dertigers en zelfs veertigers kwamen van Genk en verder om een stevig feestje te bouwen.

Ook aanwezig waren vj Ugur Tunckert en vj Nawal Farih, twee lokale talenten die de verslaggeving verzorgden. Tunckert was tevens model voor het campagnebeeld van het feest. “De fotoshoot was heel professioneel, met alles erop en eraan. Ik geniet van alle positieve reacties en ik sta zeker open voor soortgelijke aanbiedingen”, vertelt de enthousiaste Tunckert.

Vaste waarde

Dj Ward is een vaste waarde op verjaardagsfeestjes van Rondpunt 26. Hij kon dus niet ontbreken op dit jubileum. Deze dj draait op ongeveer dertig fuiven per jaar. “Ik speel zowel op grote als op kleine evenementen. ‘Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’, zei mijn opa altijd. Dat ben ik nooit vergeten”, aldus de dj. Met zijn moderne, hedendaagse stijl veroverde hij heel de zaal.

Publiekslieveling

Ook publiekslieveling Regi maakte zijn opwachting in Rondpunt 26.Met een daverende set bracht hij het Genkse publiek in hogere sferen. “Ik vond het een erg leuk feestje met een heel levendig publiek”, aldus Regi. “Hier kom ik zeker nog eens terug”, besloot hij, moe maar voldaan.

© 2012 – StampMedia – Antonino Musso, foto: Alexander Godts

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio