Ontsnapping Tongeren

Print
Ontsnapping Tongeren

Ontsnapping Tongeren

'Nick Bergmans ontsnapt in Tongeren' (HBvL 28/06/04). Hoe is het mogelijk dat een gevangene nog kan ontsnappen uit een gevangenis? Het wordt hoog tijd dat de verantwoordelijken worden angepakt. Als een werknemer in een bedrijf zijn werk niet doet zoals het hoort, wordt hij op staande voet ontslagen.
Wat doen een procureur, een zonechef, een burgemeester, enz... zijn deze wel bezig met hun werk of staan zij gewoon ingeschreven om iedere maand hun loon op te trekken en hun verantwoordelijkheid uit de weg te gaan.
Ik zou beschaamd zijn, moest ik zo mijn werk doen. Maar ja in dit apenland kan alles!
Nick Bergmans heeft zoals ik kan lezen de ganse regering (de verantwoordelijken) nog maar eens in hun blootje gezet!
Wanneer zullen zij eindelijk eens iets bijleren en hun beloftes ook waarmaken die zij de kiezers al jaren beloven met meer blauw en meer veiligheid.
Ik heb een voorstel voor de regering, laat de doppers die de staat en ons werknemers toch veel kosten, deze criminele gaan zoeken, dan zijn ze toch nog met iets goeds bezig en doen ze moeite voor hun stempelgeld. Of misschien kunnen de doppers in de gevangenissen een oogje in het zeil houden zodat de gevangenen niet kunnen ontsnappen want er is werk genoeg als je wilt werken.
De korpschef en cipiers kon niks verweten worden, want zij wisten wel, dat hij al ontsnapt was in Zweden uit de gevangenis!