ISC Vlietje sluit heenronde af met vijfde plaats

Print
ISC Vlietje sluit heenronde af met vijfde plaats

ISC Vlietje sluit heenronde af met vijfde plaats

Ham -

Indoor Soccer Club Vlietje Ham heeft een geslaagde heenronde afgewerkt in 3e prov. A (Futsal). De hoofddoelstelling voor dit seizoen was het behoud maar na 8 speeldagen stond ISC helemaal bovenaan. Mooi meegenomen maar nadien volgde te vermijden puntenverlies waardoor de heenronde met een 5e plaats werd afgesloten.

Voorzitter Kurt "Beton" Wijckmans is tevreden: "We hebben een sterk en evenwichtig team met een goede mix van snelle, jonge en meer ervaren spelers. Als ik zeg dat we 5 punten meer verdienen overdrijf ik niet. Een spijtig voorval is de match in Gerdingen waar we 20 minuten met 4 man moesten spelen, een zekere zege ging toen verloren."

Kapitein Koen "Inho" Ooms ziet nog veel mogelijkheden: "Geen enkele ploeg domineert zodat er wel 5 of 6 titelkandidaten zijn. Regi Beringen en Chape Heusden maakten de meeste indruk op ons. Wij zijn eigenlijk outsider maar we staan maar op 3 punten van een mogelijke promotieplaats. We zullen er alles voor doen om zo hoog mogelijk te eindigen, met deze groep kunnen we veel ploegen aan."

Met de nieuwe aanwinst Dennis Huysmans heeft ISC Vlietje alvast een extra troef voor de terugronde, zijn debuut was tamelijk indrukwekkend. Wordt vervolgd!

ISC start woensdag de terugronde in sporthal 't Vlietje om 19u00 tegen Capanna Helchteren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio