Star thai-boxing houdt eerste fight-marathon

Print
Star thai-boxing houdt eerste fight-marathon

Star thai-boxing houdt eerste fight-marathon

Hamont-Achel -

Zaterdag 4 februari is het zo ver: dan organiseert Star thai-boxing Hamont-Achel haar eerst vechtsportmaraton.
Sven Jansen, trainer van Star thai-boxing Hamont-Achel, geeft al jaren training in verschillende gevechtsporten, hoofdzakelijk in de ‘staande’ gevechtsporten boksen en thaiboksen.

Onlangs is daar de interesse voor het grondgevecht bij gekomen, in de vorm van MMA en Braziliaanse jiu jitsu. Op zich totaal verschillend, maar de ene gevechtsport geeft zijn bijdrage tot de andere. Dat maakt dat je fysiek en technisch enorm vooruitgaat. Als je bijvoorbeeld een goede ‘staande’ conditie hebt, wil dat niet zeggen dat je op de grond meekan, want grondgevechten enorm energievretend. En als je zeer behendig bent op de grond, wil het niet zeggen dat je stoten en trappen kan incasseren. Daarom rees het idee om iedereen te laten kennis maken met al deze aspecten van de vechtsport. De beste lokale clubs, waar Jansen zelf ook mee traint, werden gevraagd om mee te werken.
Het gaar daarbij voor boksen over Ton Van Der Velden (Opboksen Neerpelt), voor thaiboksen over Sven Jansen zelf (Star thai-boxing Hamont-Achel), voor Brazilaanse jiu jitsu over Tim Van Der Stek (Bad boy’s jiu jitsu Houthalen-Helchteren) en voor MMA over Wilfried Van Engeland (Confidense Lommel).
Hierbij nodigen we dan ook iederen uit om te komen kijken en deel te nemen aan dit uniek evenement. Van elke gevechtsport wordt 1 uur les gegeven en worden er zoveel mogelijk technieken getoond. Het wordt dus een technische training bestemd voor ieder niveau, van beginneling tot gevorderde.

Info en reservatie
svenjansen1976@hotmail.com
Tel.: 0478/25.71.16

Praktische informatie
Van 12 tot 17 uur
Sporthal De Posthoorn
Groenstraat 6, Hamont-Achel
Inkom 5 euro

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio