Lanakense goederen afgeleverd in door tyfoon getroffen stad

Bijna drie weken na de tyfoon over CDO is de stad begonnen met de nodige maatregelen zodat mensen langzaam naar de getroffen gebieden kunnen terugkeren,Paul Smith heeft er in samenwerking met JPAF en zijn groep ook de JPAF-goederen afgeleverd die ook dankzij de bijdragen uit Lanaken werden bezorgd.

Hendrik Stevens

Dank daarvoor. Dank ook aan de stichtng van Paul " Youth With A Mission" die hier in Butuan en andere plaatsen prachtig werk levert op het gebied van verwaarloosde kinderen.

Burgemeester Vicente Emano van Cagayan Oro City is begonnen met de ontwikkeling van een negen hectare groot gebied om oud-bewoners van overstromingsgevoelige gebieden, zoals rivierdelta's langs de Cagayan Oro River, naar te verhuizen.Inwoners van de overstroomde gebieden hadden eerder gevraagd aan het stadsbestuur om hen in staat stellen om hun huizen te herbouwen op dezelfde plaats volgens een zogenaamde "piso-piso"-programma, maar Emano wees erop dat zoiets hen zou blootstellen aan gevaren wanneer een andere tyfoon of overstroming de stad treft.

Foto's werden gemaakt door een Paul Smith-medewerker van Youth With A mission die in CDO was.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio