thumbnail: null
thumbnail: null

S-Plus Kerstwandeling

Verslag: Lucien Maes

S-Plus –kerstwandelingOp woensdag 28 december jl. organiseerde seniorenclub S-Plus De Eendracht een kerstwandeling van ongeveer een 9 km lang. Met een 48 wandelaars vertrokken we omstreeks 17u30 aan de parking van de Molenvijver richting Kolderbos.

lucien maes

. De meesten hadden voor de gelegenheid een leuke kerstmuts op, de kerstsfeer zat er dus al direct in. Onze wandeling ging grotendeels langs bossen en woningen met versierde kerstverlichting. Onderweg was er ook een stop voor een borrel en een lekker stukje koek.

De grote pauze werd voorzien ten huize van ons bestuurslid Johan Bijnens gelegen in de Havenstraat. Johan had ons uitgenodigd om zijn woning met verlichte kersversiering eens te komen aanschouwen.. Dit was écht prachtig om te zien!

Het is geweten dat Johan een passie heeft voor kerstverlichting. Elk jaar verwerkt hij prachtige lichtsnoeren en kerst-attributen op en rondom zijn woning. Ter plaatse werden we ook nog getrakteerd op soep, hapjes en glühwein. Voldaan vervolgde we onze terugweg. Het was een avond om nooit meer te vergeten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio