thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Logan Bailly bezoekt Cerkeltornooi

Voorbije donderdag waren de U6 en U7 aan het feest op het 13de Sylvestertornooi van Cerkel Mechelen in de Kommelsporthal. Liefst 28 ploegjes tekenden die dag present waaronder de vijf Maasmechelse clubs van het jeugdsamenwerkingsverband en verschillende Nederlandse teams.

Luc Hamers

Niet het resultaat telde, maar wel het plezier, de fun. Het was ook een gelegenheid voor de spelertjes van Boorsem, Leut, Juve, Cerkel en Patro om elkaar beter te leren kenen voor een nog intensere samenwerking. De talrijke supporters op de tribune genoten van de vele doelpuntjen en de sportieve sfeer. Zelfs doelman Logan Bailly (ex-KRC Genk, Standard en Mönchengladbach) maakte tijd voor een bezoek en had tips voor de jonge keepertjes, waaronder zijn petekindjes de Cerkel-goalies Christian en Jeremy Kappert.

Met 95 teams, van U6 tot U15, 782 spelertjes, 168 wedstrijden, 664 doelpunten, 0 gele kaarten en meer dan 1.500 toeschouwers werd dit Cerkeltorooi een reuze succes. Voor elke speler was er daarenboven een heuse "gouden" medaille. Jeanke Lambrichts, voorzitter van de sportraad, overhandigde de Sylvestercups aan de glunderende captains.Francis Jadoulle, VFV-promotor voor het jeugdvoetbal in Limburg, genoot van de sportiviteit, de sfeer en de tricks van zoveel voetbaltalent. Het VFV plaatste de Panathlonverklaring en het 'Ethisch verantwoord sporten in de kijker'. De talrijke jeugdopleiders waren supertevreden over de organisatie. Benny Mazur coördineerde een laatste keer het hele gebeuren en kon rekenen op zo'n 20 vaste medewerkers, die 4 dagen paraat stonden. Hij was erg tevreden, want de opvolging lijkt nu definitief verzekerd. De toekomst van de Sylvestercup en een verdere kwalitatieve uitbouw van de jeugdwerking met alle Maasmechelse clubs oogt opnieuw rooskleurig. Oh ja, en de hot-dog die smaakte heerlijk! Vanwege de reporter ter plaatse.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio