Kinderen de Toverfluit maken tekeningen voor rusthuis

Print
Kinderen de Toverfluit maken tekeningen voor rusthuis

Kinderen de Toverfluit maken tekeningen voor rusthuis

Hasselt -

De eindejaarsperiode kan voor rusthuisbewoners een eenzame periode zijn. Om hen een hart onder de riem te steken, organiseerde de Stuurgroep Morele Bijstand Limburg een tekeningenactie. De leerlingen de Toverfluit in Hasselt maakten een 80-tal kleurrijke tekeningen die ze samen met de vrijzinnig humanistisch consulent Sara Dubois en juf Gayna, uitdeelden aan de rusthuisbewoners van Katharinadal in Hasselt.


De kinderen deelden nieuwjaarswensen in de vorm van een hart uit. Dit gaf hen de kans ook een beetje van het rusthuisleven te proeven. Zowel de kinderen, de juffen en de bewoners vonden het een bijzonder leuke voormiddag.
Niet alleen tijdens de eindejaarsperiode staat de vrijzinnig humanistisch consulent klaar voor de rusthuisbewoners die het moeilijk hebben en graag een gesprek wensen. Gedurende de rest van het jaar kunnen zij ook steeds beroep doen op de consulenten van de Stuurgroep Morele Bijstand voor een luisterend oor.
Voor meer informatie kan je terecht op www.stuurgroepmorelebijstand.be of bij Sara Dubois in het huisvandeMens, A. Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt, 011/21.06.54 of sara.dubois@deMens.nu

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio