thumbnail: null
thumbnail: null

JPAF Lanaken wil naar rampgebied Filippijnen

Na 5 dagen en nachten zijn de reddingswerkers in Cagayan De Oro uitgeput. Volgens mijn vrienden in CDO zijn er vooral water, kleren en voedsel te kort. De omgeving van de overstroming plaatsen geven langzaam de lijkgeur van mensen en dieren vrij, en men is op de hoede voor epidemieën.

Hendrik Stevens

Het watertekort is een van de grootste problemen op dit moment.

Wij hier in Butuan hebben de koppen bij mekaar gestoken en zullen samen werken met de humanitaire werkgroep Youth with a Mission, onder voogdij van Paul Smith uit Australië.

Volgende week dinsdag of woensdag, als we de toestemming krijgen van de overheid in CDO, zal JPAF Lanaken samen met onze vrienden Paul, uit Australie en Leo, uit Nederland, naar CDO vertrekken. Zodat iedere cent ter plaatse besteed wordt; en in overleg met het crisiscentrum aldaar besilssen welke goederen we zullen aankopen ter plaatse.

Mocht U alsnog uw bijdrage storten, dan kan dat op de rekening van JPAF Lanaken:

Bank ref. John Pelssers Asthma Foundation AXA Bank Lanaken (B) 751-2045456-57

Outside Belgium use IBAN code: BE09 751 2045456 57 Code: AXABBE22

Een bewijs van uw bijdrage wordt u toegezonden als ik terug in Belgie ben.Eendracht maakt macht help ons helpen immer ieder steun hoe klein ook is nodig..;Volg de berichtgeving op mijn blog in facebook aangaande of via WWW.JPAF.BE Van harte dankHendrikJPAF LanakenButuan, Agusan Del NorteMindanaoFilippijnen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio