Vandalen gaan lelijk tekeer op carnavalswagen KV Thomakokki's uit Eisden

Het carnavalsseizoen is al volop bezig, maar de vierdaagse is nog een tweetal maanden verwijderd. Het is dus tijd om volop aan de wagenbouw te beginnen. Groot was de verbazing hoe KV Thomakokkis hun carnavalswagen terug vonden in de loods. Vandalen hebben er lelijk huis gehouden.

Eric Floryn

Verfpottten leeg gegooid, leuining vernield, hoekpilaren gewoon kapot getrapt. Dit is niet meer normaal. Je vraagt je af wat een mens bezielt om zich hier mee bezig te houden.

De wagen staat in een loods die echter als tijdelijke maatregel dient, want we zijn nog steeds op zoek naar een vaste stek. Waar we momenteel staan zijn er nogal veel hangjongeren en hoewel alles redelijk goed dicht gemaakt was, hebben ze een poort geforceerd en ramen ingegooid. Daarna hebben ze zich vergaapt aan hun vandalisime.

Hoewel dit onze wagen van vorig seizoen was, hebben we nu wel extra veel werk, want overschilderen is niet zo vanzelfsprekend en opbouwen moet vanaf nul beginnen.

Mocht er nog iemand weten waar een loods ter beschikking staat, gelieve dan contact te nemen met Eric Floryn via 0473/89.32.83.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio