Feestelijke opening Weygaardstraat

Afgelopen zaterdag werd de Weygaardstraat feestelijk geopend tijdens de jaarlijkse straatbarbecue. Omdat dankzij de wegenwerken het straatfeest eind augustus niet kon doorgaan werd er geopteerd dit samen te koppelen aan de feestelijke opening van de Weygaardstraat.

Marc Zandecki

Wijkschepen Tony Ventura dankte in zijn speech iedereen die zijn schouders onder dit project zette. Ook burgemeester Alain Ysermans was van de partij en beklemtoonde het moeizame karakter van het dossier Weygaardstraat dat al jaren aansleepte. Onder impuls van wijkschepen Tony Ventura werd er een 10 punten plan voor Lillo uitgewerkt.Heelwat dingen werden al gerealiseerd zoals bv. de parking, speeltuin, naschoolse opvang en niet te vergeten de parochiezaal. De nog op stapel liggende projecten zijn de Neerveldstraat, waar men trouwens in het voorjaar mee begint, de Hortelstraat en de fanfarezaal.

Op de foto staan van links naar rechts:Schepen Patrick Pollers, burgemeester Alain Ysermans, Schepen Tony Ventura, schepen Mustapha Aytar, gemeenteraadslid Guy Lucas en mensen van APK

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio