thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Sint-Albertusschool krijgt bezoek van Sint

Zoals elk jaar kwam Sinterklaas met zijn 3 zwarte pieten een bezoekje brengen aan de Sint-Albertusschool van Zwartberg. Eerst bracht hij een bezoek aan de kleuters van de school. Zij hadden een mooie show in elkaar gestoken om het bezoek van de Sint aan de school te vieren.

Guido Lenaerts

Er werd gezongen, gedanst en versjes opgezegd. De kleuters hadden zelfs een verjaardagstaart voor Sinterklaas gemaakt. De Sint had voor alle klasjes een geschenk meegebracht.

Nadien bezocht hij de leerlingen van het eerste en tweede leerjaar. Zij mochten in de turnzaal een pietenspel spelen. Na afloop kregen ze een pietendiploma.

's Namiddags bracht de Sint een bezoek aan de leerlingen van het derde en vierde leerjaar. Daar hadden de leerkrachten een echte Pietenschool ingericht. Daarna gingen de Sint en de pieten langs bij de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar. Zij hadden een Sinterklaasshow voorbereid waar de Sint en de pieten de Macarena moesten dansen.

Alle kleuters en leerlingen kregen van de Sint een supergrote snoepzak. Het was weer eens een prachtige dag in de Sint-Albertusschool van Zwartberg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio