Irak

Sommige pers, media, mensen, politici, enz. vinden het normaal dat Amerikanen en andere Westerlingen in Irak om het leven worden gebracht. Waarom?

Danny Verbeek - Langdorp (Aarschot)

Is men 11 september 2001 in Amerika vergeten? 3000 moorden in een klap! Heeft de terreur toen eerst geprobeerd via diplomatie een oplossing te bekomen? Neen! Hoeveel landen wilden via diplomatie Irak met zijn dictator tot rede brengen? Veel! Amerika en zijn coalitie hebben lang genoeg gewacht om Irak binnen te vallen!

Landen die geen steun bieden aan de coalitie hebben veelal te maken met een toevloed van asielzoekers. Eigen schuld als je terreur, dictatuur, schending vld mensenrechten in zulke landen hun gangetje laat gaan .En dan klagen dat de staatskas leeg is .Heeft Europa nood aan VLUCHTELINGEN ?NEEN ! Europa is medeplichtig!

Rwanda; Tien para 's afgemaakt. Zaire; Steun aan dictator Mobutu. Mozambique, Rode Khmer; miljoenen mensen afgeslacht en ook Rwanda enz , enz.

Er zijn bewijzen da1 er nucleair materiaal uit Imk is buitengesmokkeld (of is dat geheim?) En welk Europees land heeft geen nood aan olie en democratie?

Bush en Blair en anderen zijn Imk binnengevallen om nucleair materiaal te vinden en te vernietigen, olie (voor Amerika en Europa en voor Irak terug op te bouwen) . Een dictator op te pakken ( de mensenrechten herstellen) en de democrtie herstellen! Terroristen oppakken en berechten. Wat is daar verkeerd aan?

Ze hadden er niet op gerekend dat er zoveel etnische groepen waren. En dat is nu het probleem! Er zijn er die nu aan de macht willen!

Dat kan enkel op een democratische manier; verkiezingen.

Dat is iets wat sommigen niet willen en het zijn zij die de coalitietroepen als bezetters zien. Zij zetten het volk op tegen de Westerlingen. Zo denken zij aan de macht te komen!

De gruwel kan enkel stoppen als Europa (VN) de bevrijders gaat steunen in plaats van kritiek te geven en op hun luie kont te blijven zitten! Europese landen die medeplichtig zijn aan gruwel en schending van de mensenrechten; Landen die toegeven aan terreur! Sukkelaars. En aan de media; hoeveel journalisten zijn al omgekomen door toedoen van terreur, dictatuur enz.?