CD&V

cdnva-er Bogaerts wil geen vermogensbelasting enz. OK: zo ontmaskert cdnva zichzelf als een gewoon liberale partij: kies voor de sterken en dus niet christelijk (lang leve Nietsche). ACW waar zijt ge ? Als christelijk sociaal denkende flamingant heb ik dus nu beslist om niet cdnva te stemmen . Spijtig dat ik me samen met zoveel anderen nergens thuisvoel.

Felix Vandersmissen - Hasselt

Want Frank Vandenbroecke wordt meer en meer een intelligente en dus te te gevaarlijkere verrader van de sociale zaak. Misschien moet hij eens een andere goeroe gaan volgen. Sorry Frank, ik heb ooit voor u gestemd. Vergissing. Want voor een echte christen als ik zijt gij dus niet links genoeg !

Wat Steve betreft:ik weet het nog niet: soms denk ik: een echte socialist en dan kan ik als christen wel mee. Maar hij legt het toch zo slecht uit: waar wil hij nu eigenlijk echt naar toe: naar een echte herverdeling, via allerlei gratis of naar populariteit ? Puur machtsdenken ? Sorry, maar tenslotte komt het er op neer dat onze politiekers voor een beetje intelligente, christelijke en dus sociaal geëngageerde mens (zoals ik ) geen boodschap meer hebben. En veel mensen zeggen dan: de pot op en daar wordt het Vlaam Blok dan de sterkste partij. Want dat zal het resultaat zijn. Begin nu eens echt te zeggen waar ge voor staat, zonder U iets aan te trekken van de stemmen die dat oplevert en wacht dan af waar ge daarmee komt en als de meerderheid dan daar niet van wil weten, incasseeer dan en geloof in uw boodschap. Het huidige opportunistische machtsdenken is een aanfluiting van de democratie en zal dus leiden naar de ondergang van deze democratie. En dat zal dus uw verantwoordelijkeid zijn: Stevaert, Vandebroucke, Leterme enz.

DeGucht, Verhofstad, DeWael, enz. komen in dit verhaal niet voor want het zijn rechtsen en dus fascisten als weten het ze zelf nog niet.