Chelsy

Graag had ik gereageerd op het verhaal van de heer Jozef Nuyts (HBvL14/05/04) . Er zijn altijd 2 kanten van het verhaal, maar bekrompen mensen kunnen blijkbaar niet verder kijken dan het superficiële.

E.V.

Ikzelf ben de 22-jarige dochter van die zware jongen, die motard. Ik ben het ook niet altijd eens met de dingen waar mijn vader zich mee bezig houdt en dat is ook de reden dat mijn moeder en hij gescheiden zijn.

Maar mijn broer en ik zijn zelf nooit iets tekort gekomen, en wij zijn opgegroeid tot 2 normale jongvolwassenen. Mijn broer werkt en ik studeer journalistiek. Daarom uit ik ook kritiek op uw krant: kunnen alle mensen met hun semi-emotionele, maar vooral sensationele verhalen zomaar bij u komen aankloppen?

Het is waar, ikzelf zou nooit in dat huis willen wonen, qua luxe dan, maar dat is mijn vaders keus. Hij heeft trouwens aan m’n moeder, m’n broer en mij, zijn grote, zelfgebouwde huis gegeven bij de scheiding.

Ik ben vaak op bezoek geweest toen Chelsy aanwezig was, en zij speelt er ongelofelijk graag. Het is er helemaal niet gevaarlijk, en natuurlijk staat ze ook onder toezicht. Toen de motorclub daar nog gevestigd was, heb ik daar zelf ontelbare keren gespeeld. Meestal slapen ze inderdaad bij mijn grootouders, een groot huis met 3 slaapkamers, alstublief!

Chelsy is ook mijn vaders oogappel en hij bekijkt haar als zijn eigen kind. Hij heeft inderdaad wel wat op zijn kerfstok, maar die dingen hebben nooit een gevaar gevormd voor het meisje. Toen die schietpartij voorviel was Chelsy er ook helemaal niet aanwezig.

Ik vind het spijtig om te zien dat het kleintje wordt gebruikt als inzet in een vechtscheiding. Het kind wordt telkens ingeprent dat mijn vader ‘stout’ is, dat zegt ze zelf. Hoe verwarrend zijn die gevoelens wel niet voor een 6-jarige? De vriend van haar mama is een ‘stoute meneer’, en dan ziet ze hem en dan heeft ze er een fijne tijd mee,zo is ze is bijgevolg helemaal de kluts kwijt…Je zou van minder terug beginnen bedplassen, ze snapt er gewoon niks meer van. Ik kan meneer Nuyts voor honderd procent verzekeren dat Chelsy telkens een week in goede handen is. Mijn vader is op de koop toe ook nog eens streng, maar rechtvaardig ten opzichte van kinderen, ik spreek uit ervaring. Hij zal Chelsy niet ‘omkopen’ met de allernieuwste speeltjes, in tegenstelling tot wat Nuyts wel doet.

.

Aangeboden door onze partners