Politieke bussen

Meer dan ooit tevoren zie ik de bende politici die met hun propagandabussen rondkarren als een stel parasieten die toch maar aan de vetpotten blijven lurken. Word federaal politicus, geen kennis nodig, want belastingtrucjes krijg je gratis van duurbetaalde adviseurs.

Luc Schoofs - Zolder

Nieuwste belasting: op het supermarktzakje. Volgende maand 2000 afdankingen bij producenten van verpakking. Hoe komt dat toch ? Hoe kan dat ? Het zal Verhofstadt of Leterme een zorg wezen. De post van 500000 frank per maand, daar en daar alleen gaat het over. Wie mag het schoothondje van Di Rupo zijn. Enfin, beste Vlaming, als ge op 13 juni weer al eens in de klassieke val trapt, gaat het uw beste jaar niet worden. Een voortbestaan van en Belgie en een Nieuw Europa, is de doodsteek voor Vlaanderen. Tenzij u natuurlijk enkele miljoenen aan de kant hebt en die welwillend wilt uitdelen aan de geldhongerige politieke aristocratie. De laatste pop-poll over Europa geeft duidelijk weer dat zelfs de Oosteuropeanen ( 10 dagen na de start !!!) de zaak al beu zijn. En de Belg ging voor 4 op 10 inzake enthousiasme. Gebuisd.

Nu u heeft weinig keuze . Voor de gepensioneerden voorzie ik tegen 2009 een halvering van het

huidig pensioen, gezien de loontrekkenden 25 tot 50 percent minder gaan verdienen in de vrije markt. Of dacht u aan verdubbeling ? Dan moet ge een politiek stoeltje bemachtigen, en niet in de gemeente of provincie, best aan de bron te Brussel. Waar u nog wel iets kunt aan doen is het

stopzetten van de "belgische klucht". De transfer van 160000 frank per gezin per jaar naar de Walen, het onderhoud van stadstaat Brussel, de torenhoge verloning van de federale politiek,

daar kunnen u en ik komaf mee maken. Op 13 juni wil ik de leeuw horen brullen, of het nu die van het Blok is of die van de Onafhankelijke republikeinen. Als we het beest maar horen, dat weten we dat er nog toekomst is voor onze jeugd.