Bokrijk

Al vanaf het eerste jaar dat de plantendag op 01 mei valt, bezoek ik dit evenement. Zoals steeds moeten wij onze auto kwijt op of rond het domein, doch dit jaar slaat alles tilt bij het oprijden van een weide die eigenlijk helemaal niet voor parking dient. Dit is dan 5 euro aub. De persoon die ons dit bedrag vroeg, werd gelukkig niet meer rood maar was werkelijk ook hiermee verveeld.

G. Buekers - Riemst

90% van de geparkeerde auto's vol met planten minnende kopers of genieters bezoeken enkel dit gedeelte en zijn na de lange wandeling alleen toe aan een stoel en een drankje want de handen zijn wit en blauw vertrokken van de draagzakjes vol plantjes.

Het openluchtmuseum werd door deze bezoekers zeker niet bezocht want enkel op deze dag kreeg je reductie van 2 euro op de totale inkom bij vertoon of afgifte van de parkingbon, die trouwens bij 99% van de wagens duidelijk op het dashboard bleef liggen.

Een schande om dit hoge bedrag te vragen en wetende vanuit persberichten hoeveel bezoekers er waren, hebben de letters VZW eigenlijk de betekenis gekregen van :Vereniging met Winst Zonder Doel.

Uw domein ontvangt jaarlijks een fiks bedrag vanuit de provincie dat dan eigenlijk weer geld is van de belastingsbetaler, zonder de inkomsten van verhuurde panden mee te rekenen die ook jaarlijks meer als behoorlijk zijn. Wij vragen ons eigenlijk af of de helft van het parkinggeld ook al niet genoeg zou zijn.

Met hoogachting van een misnoegd bezoeker en zijn familie.

G. Buekers.