Fundament van een democratie

De fundamenten van de democratie worden langzaam maar zeker vernietigd door een partij als het Vlaams Blok en zijn kiezers. Dit is nu wel duidelijk na een uitspraak van de rechtelijke macht van een democratie. Zeker als men deze uitspraak langs zich neer legt en dit dan ook nog een politieke uitspraak gaat noemen. Weeral worden hier de kiezers misleid door DeWinter en co. Die beweert dat hij recht heeft op vrije meningsuiting. Nu, dat is ook zo, ieder

R.G.

heeft dat recht maar als men systematisch een bevolkingsgroep viseert dan heeft dit niets meer te maken met een vrije meningsuiting, maar met een vorm van racisme. Als men dan ook nog systematisch het verwijderen (in welk vorm dan ook) van al wat slecht is wil nastreven dan spreekt men over fascisme.

800.000 kiezers achter zich hebben wil niet zeggen in een democratie met een grondwet dat men racistisch en zelfs fascistisch mag zijn. We weten maar al te goed dat deze 2 vormen van ideologieën alleen maar een maatschappij creëren waar terreur en onrecht wordt gezaaid naar bepaalde bevolkingsgroepen (wat ook mensen zijn) in al zijn dramatische vormen. Als deze 800.000 kiezers die eigenlijk onderdrukten zijn niet meer de realiteit kunnen beseffen dan stel ik voor dat onze regering zo snel mogelijk een budget vrij maakt om deze mensen een trip te betalen naar Auschwitz om tot bezinning te kunnen komen, en zo eens te beseffen wat de gruwel kan zijn achter zo een ideologie. Ik wil hier graag mijn belastingsgeld aan spenderen.

En dan met deze mensen constructief maar vooral democratisch de problemen aanpakken, om tot een multiculturele samenleving te komen, met de nadruk op 'samen'.