De stem van het volk

Een partij die nog als enige de stem van het volk openlijk weergeeft wordt door een Belgische rechtbank veroordeeld voor racisme.

Roger Catrysse - Blankenberge

Ik vind dat ze dan alle Vlamingen of toch een groot deel van de Vlamingen mogen veroordelen want de partij zegt toch maar wat er bij het volk leeft.

Dat de Antwerpse VLD het Vlaams Blok dikwijls langs de rechterzijde voorbij stak daar wordt er over gezwegen.

Men heeft de laatste jaren allerlei wetten gestemd om het Vlaams Blok te kunnen pakken, en nadat men reeds een paar keer geen enkele reden vond om het Vlaams Blok te veroordelen heeft men nu in de Gentse stede toch een paar rechters gevonden om de brave hond die het Vlaams Blok is te slaan met de stok.

Een proces ingesteld door een organisatie die betaald wordt door de eerste minister, en waarvan de leden allemaal politieke tegenstanders zijn.

Ik had tot nu toe nog een klein beetje geloof in het gerecht, maar ook dat klein beetje is nu verdwenen. IK begin de Belgische staat te haten, zoveel oneerlijkheid had ik van die staat niet verwacht. We hebben al veel veldslagen gewonnen nu eentje min of meer verloren , maar winnen zullen we. Een volk vergaat niet na een nederlaag.