Neutraal en onafhankelijk gerecht?

Het onderwerp dat iedereen nu wel zal bezighouden ...... de veroordeling van de VZW's van het blok is weer eens te meer een staaltje van onze demokratische diktatuur .

J. Stuer

Het gerecht is het gerecht ...... maar is het gerecht wat het gerecht moet zijn ???? ..... nuetraal en onhafhankelijk ... ???? .

Deze uitspraak lijkt politiek getint , een kaakslag voor al de mensen die het Vlaams blok zien als de enige partij die onze leefwereld in de mate van het mogelijke willen beschermen tegen cultuurvergiftiging .

Als dat als racistisch beschouwd wordt ..... wel dan leven we hier wel in een schijndemokratie .

Racisme is niet goed te keuren , maar als men niet mag opkomen voor zijn eigen " euwen oude cultuur " , wel dan vraag ik me af in wat voor een land dat wij hier leven .

Alles in de wereld draaid om macht , en alle middellen heiligen het doel zo te zien !

Als vroeger , en nu nog , de religie gebruikt werdt om de mensen te onderdrukken tegenover het kapitaal ( Kapitaal = Macht ) , dan wordt nu zo te zien ook het gerecht nog gebruikt om een snel en sterk groeiende patij trachten de kop in te drukken , een partij die door de gezetelden als bedreigend gezien wordt ...... en hun vroeg of laat van de macht zou kunnen verdrijven .

Ze doen gewoon in hun broek van het Blok , en gaan daardoor steeds meer en meer ondemokratisch te werk om dit te verhinderen .

Als er geen kiezers voor het Blok waren zou het Blok niet bestaan , NIET HET BLOK IS VEROORDEELT , MAAR WEL ZIJN KIEZERS .

Het aanzetten tot racisme lijkt hier een politiek getinte beshuldiging en veroodeeling , en zegt méér over de veroodelers dan over de veroordeelden .

Hier zie ik naast casatie , nog meer de mogelijk om zich te verweren door op hun beurt het Cetrum Voor Racismebestrijdig voor de rechter te dagen met de aanklacht wegens valse aantijgingen vanuit diens standpunt gezien !

Of ik nu persoonlijk aanhanger van het Blok ben of niet in het midden gelaten , is het zo dat ik nu hoop dat de reactie van de bevolking hierop zou moeten zijn dat ze masaal op het Blok zouden gaan stemmen ....... niet om het Blok groot te maken , maar om de machtzieken klein te krijgen !

Ik volg dit op de voet ....... zoals velen met mij ........ !