Kieskoorts

Kieskoorts

J. Hendrickx - Overpelt

Naar aanleiding van de Vlaamse verkiezingen worden enkele prominente leden van paars II vrij onrustig.

Nadat Di Rupo de Vlamingen het niet gewenste migrantenstemrecht door de strot haalde, komt nu Michel de Vlamingen voorschrijven op wie ze op 13 juni moeten stemmen. Natuurlijk is Paars een paradijs voor de Walen, de wapen- en en de tabakswet waren op 14 dagen Paars II, terwijl de Vlaamse eisen naar een forum na 13 juni zijn doorgescheven.

Ook de nieuwe verkeerswet levert de Walen per jaar 10 miljoen euro op, wat het jaarlijks totaal transfertgeld van Vlaanderen naar wallonië op 10 miljard euro of €5000 per modaal Vlaams gezin.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de mensen, zoals de peilingen het aangeven op de CD&V-N.VA gaan stemmen omdat dit de enige partij is die een antwoord kan bieden op deze mistoetanden. Paars is er niet voor Vlaanderen!

Stevaert wil uit Paars ii stappen als hij de verkiezingen verliest. Hij begint ook stilaan nattigheid te voelen. De mensen ondervinden trouwens dagelijks aan den lijve dat de alles gratis-politiek van Stevaert een grove leugen is. SP.A Is trouwens geen sociale partij meer voor de werkende mens maar een machtspartij!

De overdreven reactie van de VLD'ers Somers en Verhofstadt op de studie van Interbrew waren lachwekkend en hadden maar één doel: Dehaene en de CD&V in een slacht daglicht te stellen. Met Dehaene wisten de mensen waar ze aan toe waren. Nu gebeurt alles achterbaks en op kosten van de kleine man. Vergeet ook niet de spaarpot die Dehaene Paars I bezorgde bij het begin van de regering. Jammer genoeg is de kas nu leeg!