Voltijds of bijklussen?

Het verwondert mij, dat er over deze berichtgeving, geen enkele brief in de krant is verschenen, vinden wij het dan zo normaal, dat deze gekozenen, meerdere jobs hebben, en zo ook nog andere mensen hun werk afnemen?

Jan Hermans - Kinrooi

Twee op tien, zijn maar voltijds minister of parlementslid?

Toch worden deze, mandaathouders zeer goed betaald.

Volgens mij bewijst dit alleen maar, dat er te veel gekozenen zijn, ze hebben veel teveel lege tijd, en dan maar klagen dat hun gezinsleven er onder lijd. Dat ze nooit thuis zijn. Ja maar dat ligt dan niet aan hun mandaat van parlementslid, maar aan het bijklussen.

Neen, volgens mij moeten wij het in ons klein landje, ook met de helft der parlementariërs kunnen doen, alsook met de helft der ministers, want dat is toch zeker een voltijdse job.Ik vraag mij ook af waarom deze gekozenen, nog een bedrag moeten afstaan aan de party, deze worden toch ook vergoed per gekregen stem, plus een vast bedrag?

Volgens mij worden deze dames en heren, zeer goed betaald, om hun job goed te doen, en ook om aanwezig te zijn, in de commissies en parlementen, men kiest ervoor, men weet wat het inhoud, doe dan je job ook maar goed.