Brommers

Met alsmaar groter wordende verbazing heb ik de brieven gelezen van "motorrijders" als reactie op een brief van iemand die last had van lawaaierige moto's.Wat mij opviel was de agressieve toon in sommige brieven,alsook de niets terzake doende argumenten om hun egoistisch gedrag goed te praten.Want hoe je het draait of keert,het teveel aan decibels van sommige moto's is onwettig en asociaal,en suggereren dat de politie niets doet omdat er bij de politie bedreven motorrijders zijn is iets om over na te denken,of zou het toch waar zijn? . Deelnemen aan een tourrit ten voordele van het goede doel is geen vrijbrief om zieke en (of )oude mensen de schrik van hun leven te bezorgen.Begrip vragen voor hun "hobby" mag,maar anderzijds geen rekening houden met de medemens is zelfzuchtig.

P. Gielen - Bilzen

Ik werk 1 week op 3 met nachtpost,ik kan niet rekenen op het begrip van deze lawaaimakers als ik weer word wakker gemaakt .Het word helemaal hopeloos wanneer ik het weekeinde nachtpost heb en het mooi weer is .nu gaat de een of andere "motorliefhebber" schrijven dat ik dan maar moet verhuizen,alsof dit de normaalste zaak in de wereld is.

Echte motorrijders rijden met stillere motoren ,en voor deze heb ik veel sympathie,want ik rij zelf met een moto die geen geluidsoverlast bezorgd aan anderen.tenslotte gaat het om het rijden en niet om het hels kabaal dat zo'n ding kan veroorzaken.

Want laat ons eerlijk zijn en toegeven dat sommige wel echt teveel lawaai maken.

Aangeboden door onze partners