Boets, BTW en verkiezingen

Even iets waarschuwen aan de politiek van vandaag over de geweldige wetten en de geweldige toekomstplannen van de regering voor die arme burgers van dit land die heel braaf zijn.

Eric Vanwetswinkel - Lummen

Ik weet 1 ding dat we de boetes en de nieuwe wetten op de volgende verkiezingen gaan geven aan de lopende regering en zeker de spa-spirit en zeker de grote man van de spirit-partij en de spa-partij ,als ge onder de bevolking komt en ik ben zeker iemand die onder veel volk komt,zal het zeker proteststemmen gaan regenen naar het vlaamsbloklijsten in de volgende partij, en waarom ?

Simpel,men zuigt de mensen uit met absurde boete's die aan een heel zaken waar men beboet word niets aan de veiligheid voldoet alleen aan de politiekas, die zeker met plezier gaat flitsen en boet's gaan uitschrijven, ok dat men meer gaat controleren en de snelheid in het oog gaat houden en zeker een boete geeft.

Maar past a.u.b toch die boete aan de mensen hun lonen of bedenkt een systeem dat iedereen kan betalen.

Men heeft schrik om nog op de weg te komen;waar de fietsers en de voetgangers te koning rijk zijn ,en die altijd in hun recht zijn

en de man met wagen altijd de schuld is,nog maar te zwijgen van de grote groepen fietsers die op de weg rijden.die de hele weg nodig hebben ! Maar da is een ander kwestie.

Onthoud 1 ding regeringsleiders wat de bevolking nodig heeft is veiligheid waaronder valt bestrijding van mafia uit oostbloklanden en criminaliteit van zware dilicten en niet de mensen geld uit hun zakken halen voor onozel boete's en massa flitspalen voor te kunnen pakken,een goed sociaal beleid voor de minder begoeden,en alles zo zwaar niet te belasten met alles en nog wat,maar goed dat de groen bijna weg zijn,straks moeten we de lucht nog betalen die we moeten inademen.

En laat alles nog wat betaalbaar,dat we nog kunnen leven en het kunnen betalen,en zeker met die geweldige nieuwe munt euro.

Waar de mensen op roepen voor hun oude belgische geld terug te hebben,waar de mensen in brussel mee gelukkig zijn,maar niet de bevolking,het grote europa, ik lach ermee,nen grote elende is dat en er komen maar arme landen bij,de boete's zullen het allemaal wel betalen zeker,

De volgende verkiezingen gaan wij beboeten, in brussel bibberen ze heel zeker da ondervind men ook al, zoals de brave mensen hun rijstijl al aanpassen voor de belachelijke spirit-spa wet.

We zullen zien zij de blinden.