VLD-lezersbrieven

De oproep van VLD-kamerlid Bart Tommelein aan de partijmilitanten om de geschreven pers te overstelpen met door de VLD-top gedicteerde lezersbrieven is het duidelijkste bewijs dat voor deze partij de waarheid koste wat het wil verdoezeld moet worden.

Jo Goovaerts - Willebroek

De stroom negatieve lezersbrieven over de VLD die uiting geeft aan de collectieve onvrede van de burger t.o.v. het gevoerde paarse beleid moet op bevel van Verhofstadt & Co dringend bijgekleurd worden.

We wisten al dat journalisten die aan kritische, maar objectieve verslaggeving deden door de VLD-top werden aangemaand om positief over de partij te berichten.

Luc Van der Kelen (bestookt met telefoonterreur), Derk-Jan Eppink en recent nog Jürgen Verstrepen (ex-Liberty TV) kunnen er over meepraten.

Maar dat nu ook al de lezersrubrieken in de kranten plaats zouden moeten maken voor door de VLD voorgekauwde onzin, dat is nieuw!

Mooi staaltje van Nieuwe Politieke Cultuur is dat!

Is het vertrouwen in eigen kunnen zo dramatisch gedaald, zit de schrik voor een afstraffing door de kiezer er zo diep in dat de VLD zich genoodzaakt ziet z’n toevlucht te nemen tot dergelijke verwerpelijke methodes?

Het begint daar dictatoriale trekjes te krijgen. Waar dictators aan de macht komen wordt de persvrijheid quasi altijd onmiddellijk afgeschaft.

Tegen dergelijk achterbaks gemanipuleer rest de burger maar één efficiënt verweermiddel.. Op 13 juni géén stem voor de VLD uitbrengen waardoor deze “club van dictators” van de politieke kaart wordt geveegd. Hopelijk werkt het geheugen van de bevolking voldoende bij het binnengaan van het stemhokje!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer