Kamercommissie verkeer

Naar aanleiding van de malaise bij Ford Genk oktober 2003, schreef Eric Donckier 03.10.03.een editoriaal getiteld, "ontroerend". Hij zei ondermeer :"Ons probleem zijn onze politici,want ze zijn niet langer met ons en onze problemen bezig, ze zijn enkel met zichzelf en hun partij bezig.", einde citaat.

Michel Cremers - Zonhoven

De journalist is een 'kenner', want hij sprak een waarheid als een koe.

Na het flamboyante verwenweekend te Raversijde, moest de minister van verkeer, Bert Anciaux, woensdag laatstleden, de teruggeschroefde "verkeerspestregels", in de bevoegde kamercommissie verkeer, komen verdedigen. Van de 18 commissieleden zijn er welgeteld 5 politici die de moeite nemen om te komen debatteren. Uitgerekend een 'onderwerp', waar de mensen en de burger van wakker liggen, namelijk superboetes, kan de dames en heren van de verkeerscommissie geen bom schelen.

Van de 5 aanwezigen was er bovendien maar één commissielid, die zijn huiswerk gemaakt heeft, om Anciaux serieus over de gewijzigde verkeersregels onder vuur te nemen.

Let op, binnen een paar maanden gaan diezelfde politici die nu zo uitblinken door hun afwezigheid, ons weer een tijdje nalopen. Erg, heel erg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer