De nieuwe verkeerswet

Ik begin mij stilaan af te vragen of dit land geleid wordt door een stel klungelaars, in plaats van een regering van goed opgeleide personen die in het belang van de gemeenschap wetten opstelt waarin iedere burger van dit land zich kan vinden.

Jos Moons - Heusden-Zolder

Beste ministers is het van de gewone burger teveel gevraagd dat jullie eerst eens goed met elkaar overleggen voordat jullie met nieuwe wetteksten naar buiten treden die enkele dagen later, op een nieuw topoverleg op kosten van de gemeenschap, weer eens aangepast moeten worden omdat de burgers erover klagen dat een minister zijn huiswerk weer eens slecht heeft gemaakt.

Ik zou hierbij willen voorstellen dat ministers die met zulke wetten naar buiten komen dienen bestraft te worden met een boete, die gelijk staat met de zwaarste verkeersovertreding. Ik denk dat elk weldenkend burger van dit land zich hiermee kan verzoenen.

Het zou misschien ook een goed idee zijn voor Steve zijn ideetrommel om eens gratis een minister te leveren die in staat is om een verkeerswet te bedenken die langer dan één dag standhoudt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer