thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Benoemingsknuppel

Met haar uitlating over de vaste benoeming in het onderwijs gooide Els Van Weert een dikke knuppel in het onderwijshoenderhok. Alle onderwijshanen en dito kippen schrokken zich een hoedje.

Michel Cremers - Zonhoven

Vandaar de eensgezinde en zware reacties van alle actoren in het onderwijsveld en ver daarbuiten. Want er zijn verkiezingen op komst.

"o n b e s p r e e k b a a r", klonk het unisono van alle kanten. Want een vaste benoeming in het onderwijs is "heilig".

Nochtans hebben de paarse regeringen tijdens hun bewind al heel wat heilige huisjes gesloopt. Maar wellicht is de vaste benoeming een 'geklasseerd' heilig huisje. Ik hoop het voor hen die in het onderwijs aan de slag zijn.

Weet je dat pa Luc vader van Frea destijds al met dit idee in zijn hoofd zat. Hoe vaak heeft hij zich dat laten ontvallen.

Stevaert moet dus niet zo van katoen geven tegen Els. Want hij weet dat dit idee ook in zijn partij leeft. De felle reactie van Steve heeft er mee te maken dat Els vòòr de verkiezingen met haar uitspraak, een bok schiet van jewelste. En dan mag Steve nog zeggen dat Spirit een aparte partij is. Leerkrachten, die het niet vertrouwen en niet voor Spirit stemmen, door deze domme uitlating, laten door hun keuze dus ook de SP.a letterlijk links liggen. Want dat zijn nu eenmaal de gevolgen van hun lat-relatie.

Bovendien zou ik zeggen:" Als politici vòòr de verkiezingen de benoemingspassie preken, boer en boerin past op uw ganzen (benoeming) na de verkiezingen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer