Poetin - Jürgen VErstrepen

In Rusland heeft Poetin met een overgrote meerderheid de verkiezingen gewonnen. Volgens Europese waarnemers was dit mogelijk, mede door de overige partijen te muilkorven en in de media niet aan bod te laten komen.

Koen Ooms - Hasselt

Wel, het programma Zwart–Wit , van Jurgen Verstrepen op Liberty TV, het enige in Vlaanderen politieke praatprogramma waar ook het Vlaams Blok evenredig als al de andere partijen aan bod kwam, moest verdwijnen onder politieke druk van paars.

Ook wij, leven hier in een linkse dictatuur. Een dictatuur, ons door de Walen Elio Di Rupo en Louis Michel, samen met hun onderluitenanten onze Cuba-vriend Robert Stevaert en Guy Verhofstadt, opgedrongen en waar iedereen zich maar naar moet schikken.

Ik begrijp niet dat de media, vooral de VRT dit alles zo maar klakkeloos aanneemt, zonder enig journalistiek weerwerk. Is het dan toch waar dat de journalisten, in meerderheid van linkse signatuur zijn.

Als voorbeeld, een tweede maal dit jaar, op de ‘Zeverende Dag’ een gesprek met drie partij voorzitters, zonder de voorzitter van het VB ook maar te vragen. Dit kan men toch maar moeilijk objectief noemen.

En vertel me niet dat ik dan maar de knop moet uitdraaien en op een andere zender moet overschakelen. Ik moet dan wel belastingen betalen om een ‘zogenaamd’ neutrale staatszender te bekostigen, waar ik dan niet naar zou moeten kijken.

Stevaert en Co., je hebt met je (s)linkse indoctrinatie goede leermeesters in Cuba en Rusland. Doch dankzij het internet, waar tenminste nog geen censuur is en ook dankzij het gezond verstand van onze Vlaamse bevolking, zal op 13 juni de rekening gepresenteerd worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer