Gratis systeem

Wel Ludo Grauls, ik ben ook al jaren geplaagd met dit gratis-systeem dat me handenvol geld kost, tot 72% aan inkomstenbelasting aan deze vrijgevige heren, die zelf natuurlijk niks betalen.Maar wel met ne Porsche rondrijden, verklaar me dat eens. Ik kan me dat niet permiteren, en ik werk voor mijn centen, tegenover een bende niksnutten en een soort mafia parlementsleden. Da's eigenlijk dus een pleonasme. We weten dat die daar zitten om veel geld te vangen en verder nooit nog een dag te werken. En het maakt niet uit welke partij, het zijn allemaal smeerlappen, anders zaten ze daar niet.

Ludo Vennekens - Houthalen

En buiten wat gratis grapjes is mijn belasting nog eens verhoogd. Houthalen-Helchteren heeft de opcentiemen verdubbeld uit pure pret.

De provincie heeft de belastingen ook ongeveer verdubbeld, maar doet daar absoluut gene ene kloot voor. Buiten wat vuiligheid dat ze naar mijn brievenbus sturen nog nooit gemerkt dat we een provinciebestuur hebben. En zeker totaal onzichtbaar qua akties. Gewoon sluiten die boel, of ons eens verklaren wat dat volk daar doet. En gene zever met Bokrijk, daar hebben we allemaal al teveel aan betaald. Gewoon dumpen die troep.

Ik zie dus geen positieve kant aan deze bende 'freeloaders' en zou liever willen dat ze zich in het kanaal storten, in massa.

Da's gratis. En als het nodig is zal ik gratis een stropke aanbieden voor die bende dieven. Kan ik tegelijk de Porsche's, Lexus en BMWs parkeren, en elders verkopen.

Ik begrijp dus niet waar ge zo blij mee zijt als iedereen in dit land hard moet afdokken voor een gefaald beleid. Gij en ik hebben betaald voor diene Porsche van De Gucht, en diene van Verwilghen, net zoals voor diene schone moto van Laurent, het kalf.

Dat ze de hele Wetstraat maar eens onvrijwillige euthanasie toedienen, dan zal het hier misschien ooit normaal worden ?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer