KKK in Lommel -Kolonie

Print

KKK in Lommel -Kolonie

Lommel -

Zaterdag 8 oktober 2011 richt men in Lommel -Kolonie een wielerwedstrijd in ter gelegenheid van Kolonie kermis. In samenwerking met WSC Hoger-op-Lutlommel vzw en enkele zeer enthousiaste plaatselijke wiellerliefhebbers wordt er voor de zesde keer een wielerwedstrijd ingericht, de Kolonie Kermis Koersen .

Sinds vorig jaar is dit een tweeluik.
Om 13 uur is er eenwedstrijd 1.18 Open voor Beloften en elite z/c .Alle plaatselijke renners hebben hun deelname bevestigd. Daarom verwachten de inrichters de Lommelaars Bram Mertens , Jelle Mannaerts , Maarten Craeghs, Joren Segers, Gert Lodewijks , Christophe Sleurs, ... aan de start.

Het vertrek en de aankomst zijn gelegen op de Luikersteenweg in Lommel-Kolonie.

Om 13 uur start de categorie 1.18. Open voor 13 ronden van 7,4 km of 96,2 km .
de omloop is : Luikersteenweg , Sint-Franciscusstraat , Sint-Jorissstraat , Kolonie , Oude-Maai, Borkelsedijk, Grensstraat , Luikersteenweg

Om 15u30 starten de nieuwelingen voor 14 ronden van 4,1 km of 57,4 km
de omloop is : Luikersteenweg , Sint-Franciscusstraat , Sint-Jorisstraat , Kolonie, Bremstraat , Borkelsedijk, Vrijheidsstraat, Luikersteenweg
De plaatselijke renner Stezf Mertens start hier als een van de grote kanshebbers.

Voor de inwoners ter plaatse, er is verkeershinder, maar men mag achter de rode vlag met de richting van de koers mee naar uw bestemming rijden. Gelieve de onderrrichtingen van de signaalgervers te volgen.

Alle liefhebbers op post voor de laatste wielerwedstrijd van 2011 in Lommel.
De inrichters bedanken alle medewerkjers voor hun inzet.

Veel wielergenot, de inrichters

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio