Het blauwe blunderboek

Het blauwe blunderboek

Jos Moons - Heusden-Zolder

Na veel gezever en gezaag vindt de VLD het migrantenstemrecht belangrijker dan de mening van 70% van de Vlaamse bevolking.

Van in het begin, bij de vorming van de federale regering, was deelnemen aan deze regering belangrijker dan de mening van het Vlaamse volk. Was het dan niet beter geweest dat ze dadelijk ingestemd hadden met deze wet, in plaats van zo een hypocriete houding aan te nemen. Dan waren zij nog een beetje geloofwaardig over gekomen.

Men heeft de CD&V vroeger steeds verweten een partij te zijn die steeds als een loodgieter de problemen probeerde op te lossen. Nu hebben jullie datgene gedaan waar jullie steeds kritiek op hadden maar dan niet als een gediplomeerde loodgieter, maar wel als een volleerde klungelaar.

Hierbij wil ik nog enkele meesterlijke creaties van de federale regering aan toevoegen.

1/ jacht op de werklozen die profiteren van onze belastinggelden, maar fiscale amnestie voor diegene die deze belastinggelden jaren hebben ontdoken.

2/ verkoop en terug huren van overheidsgebouwen om de begroting te laten kloppen

3/ aankoop van vakantiecentra als asielcentrum om die vervolgens niet te gebruiken

4/ de alles is gratis show maar op hetzelfde ogenblik de lonen van sommige ambtenaren niet op tijd te kunnen betalen

5/ 4 jaren na de voorstelling van de nieuwe uniformen van de politie, er nog niet in geslaagd zijn om iedere agent hetzelfde uniform te laten dragen.

Ik hoop dat de goede Vlaming u hiervoor op 13juni met veel plezier zal belonen.