thumbnail: null
thumbnail: null

Nachtlawaai

De nu sinds weken aanslepende hetze over het nachtlawaai, veroorzaakt door sommige vliegtuigen, begint mij op de heupen te werken! Ik heb uiteraard ook diep medelijden met de mensen die reeds in de buurt van de vliegvelden van Zaventem of Bierset woonden vooraleer de hinder begon. Het is duidelijk dat naar oplossingen dient gezocht te worden.

D. Lambrechts - Tongeren

Bijvoorbeeld zoals het Waalse gewest een aantal nabij gelegen woningen gekocht heeft en er nu verhuurt als burelen en dus zonder vaste bewoning.

Bepaalde politici mogen er echter geen nieuw commentaren probleem van maken door mensen van Bilzen en Riemst op te jutten tegen het vliegtuig van Bierset!

Ik woon in Tongeren, dus heel wat dichterbij (in vogelvlucht op ongeveer 12 km) en ondervind er praktisch geen hinder van.

Ik ondervind veel meer last van moedwillig en nutteloos lawaai veroorzaakt door sommige brommers en motorfietsen, door auto's met doorboorde uitlaat en door rijdende disco's op vier wielen. Aan dit probleem wordt, jammer genoeg, te weinig aandacht besteed!