Groothandelsvestigingen

Graag had ik als "kleine" zelfstandige even gereageerd op de wijziging van de wet op groothandelsvestigingen. Is dit de manier om de beloofde jobs van VLD te creëren?

Karin Pepermans - Mortsel

Het is triest te moeten vaststellen dat de VLD, de partij van de zelfstandigen naar het schijnt, zich voor zoiets in de strijd gooit. Het is een feit dat we de groothandelsvestigingen niet meer kunnen wegdenken maar dat wil niet zeggen dat ze nu als paddestoelen uit de grond moeten rijzen. Wij, kleine en middelgrote zelfstandigen, zorgen nog steeds voor de meeste jobs. Onze inzet en service is vaak niet vergelijkbaar met dergelijke grote zaken. Spijtig genoeg wint heden ten dage de prijzenslag het meer van service, inzet en kwaliteit. Met deze wetswijziging geeft VLD het allemaal nog een duwtje in de rug. Ik ben, nog maar eens, zwaar teleurgesteld in VLD.

Ik stel voor dat wij als kleine handelaars deze groothandelsvestigingen "boycotten" door er niet te kopen en trouw te zijn aan onze collega's. En bovenal, denk goed na bij de komende verkiezingen.