25 jaar Friendship Force Limburg

Print
25 jaar Friendship Force Limburg

25 jaar Friendship Force Limburg

Diepenbeek -

Van 9 tot 16 augustus verbleven een 40-tal buitenlandse gasten in en om Limburg. Wij startten onze vriendschap op dinsdag 9 augustus toen wij hen ontmoetten op de luchthaven.

Terug thuis in Diepenbeek werden wij opgewacht door de gastfamilies.

De dag nadien was het in de voormiddag gezellig thuisblijven in het gastgezin om zo de vermoeiende reis te kunnen verwerken. Namiddag was de eerste afspraak in het brouwerijmuseum van Bocholt. De dag werd afgesloten met een officiële ontvangst op het stadhuis van Bree. Donderdag stond Limburg op het programma. In de voormiddag een fruitbedrijf en namiddag genoten wij de gezelligheid van de “Loonse Wijnluyden” .

’s Avonds werden wij vergast op een heerlijk diner in “De Klee” in Kuttekoven in de aanwezigheid van reporter op rust Johan Depoortere. 's Anderdaags verlieten wij per trein het groene Limburg om een bezoek te brengen aan Brugge. Zaterdag was er geen groepsactiviteit gepland zodat de gasten en gastfamilies er in hun eentje konden op uit trekken. Op zondag vierden wij dan ons 25 jarig bestaan samen met 150 aanwezigen. De namiddag werd o.a opgeluisterd door “Het volgende Punt” en voor het lekkere eten konden wij een beroep doen op traiteur Sven en Eve.

Maandag gingen wij de sportieve tour op met een “Railbike” in As. Vooraleer wij afscheid namen, hielden wij het bij een gezellige BBQ waar de week nog eens werd overlopen.
Dinsdag morgen vertrok het ganse gezelschap per bus van De Zigeuner voor een 5-daagse tocht naar Brussel en Normandië.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio