Sportpaleis

Nadat maandag 29 december het doek is gevallen over 'Clouseau in't midden' in het Antwerpse sportpaleis, blijven wij met een wrang gevoel omtrent de organisatie van dit gebeuren zitten. Enkele weken geleden zijn we naar dit concert gaan kijken, het was schitterend!

Nele Parthoens - Riemst

Een week later ontvingen we een parkeerboete in onze brievenbus! Ok, we hadden onze auto op de middenberm geparkeerd en dit is tegen de verkeersregels, maar als Limburgers zijn wij niet bekend in Antwerpen en we volgden het voorbeeld van minstens honderden andere clouseau-fans. Dit kan toch echt niet! Een politieagent had ons nota bene zelf deze richting uitgestuurd! Waren er dan toch nog geheime parkeerplaatsen, ergens ver weg??? Voor ons is het duidelijk dat de Antwerpse politie een manier zocht om zijn hulpagenten terug te betalen. Wel we denken dat het hen gelukt is: minstens 500 x 25 euro = 12500 euro per avond, dat is niet slecht verdiend hè!

Een goed voornemen voor 2004 voor de Antwerpse politie: een beetje meer solidariteit voor onschuldige concertbezoekers! Misschien kunnen ze eens in de leer gaan bij hun collega's van Genk: als ze daar een thuismatch spelen, parkeren ook vele auto's noodgedwongen op de middenberm en naar ons weten heeft daar nog nooit iemand een boete voor gekregen!