© rr.

Braziliaan Igor Thiago verklapt transfer naar Club Brugge op sociale media, duwt blauw-zwart ook door voor Hugo Vetlesen?

Igor Thiago (21) wordt zo goed als zeker de nieuwe spits van Club Brugge. De Braziliaan deelde vrijdag op sociale media een foto – die hij even later weer verwijderde – van zichzelf met een blauw-zwart shirt.

dvd

De foto:

© Instagram Igor Thiago

Vorige week maakten we al bekend dat Club verregaande interesse toonde in Thiago van het Bulgaarse Ludogorets en dat hij de overstap wilde maken. De grote centrumspits scoorde dit seizoen over alle competities heen negentien keer. Hij was ook goed voor elf assists.

Eind februari was Thiago nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van paars-wit in de Conference League. Hij scoorde toen in beide matchen - een keer met de kop, een keer met z’n ‘mindere’ linker -, maar de Bulgaren delfden het onderspit in de strafschoppenreeks.

Ook Vetlesen zou graag komen

Thiago wordt de derde zomertransfer van Club na de 18-jarige Spaanse spits Victor Barbera van FC Barcelona B en de 23-jarige Poolse winger Michal Skoras van Lech Poznan. Hugo Vetlesen (23), de Noorse middenvelder van Bodo/Glimt, is zoals eerder gemeld nadrukkelijk in beeld voor het middenveld. Vetlesen, die technisch sterk is en scorend vermogen heeft, staat al een hele tijd op de radar – ook in de winterstop kwam hij intern ter sprake. Ook hij is gewonnen voor een overgang naar blauw-zwart, afwachten of het bestuur doorduwt.

In elk geval staat Club al vrij ver met zijn huiswerk voor volgend seizoen, zeker nu het ook de komst van Ronny Deila als nieuwe trainer wereldkundig maakte.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Lees meer