© Karel Hemerijckx

Rouwregister geopend voor broertjes Dani (7) en Levi (4) na gezinsdrama in Lommel

In de kapel achter de Sint-Jozefkerk op Lommel-Kolonie kunnen inwoners vanaf vrijdagnamiddag een rouwregister voor de broertjes Dani (7) en Levi (4) ondertekenen. De kinderen lieten het leven bij een gezinsdrama maandagnacht. Het rouwregister voor beide kinderen werd na overleg met de familie geopend. Iedereen is er welkom om enkele troostende woorden voor de familie neer te schrijven.

Geert Van Baelen

Je kan het rouwregister ondertekenen vanaf vrijdag 26 mei tot en met vrijdag 2 juni, telkens van 15 tot 19 uur. Ook in het weekend en op Pinkstermaandag staan de deuren open.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Dit ging vooraf

Maandag 22 mei, rond middernacht, was bij de brandweer Noord-Limburg de oproep binnengekomen dat er een auto in het kanaal Bocholt-Herentals lag. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De hulpverleners probeerden de drie inzittenden nog te reanimeren. Maar voor de 37-jarige vader en zijn twee zoontjes van 4 en 7 jaar kwam alle hulp te laat. Het gaat om een Nederlands gezin dat in Lommel-Kolonie woont. De jongens zijn er opgegroeid en zitten in tweede kleuterklas en het eerste leerjaar van basisschool ’t Stekske.

Op de plaats van het drama werden ook woensdag knuffels, tekeningen en bloemen neergelegd.© Karel Hemerijckx

 (Geert Van Baelen)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer