© Studio 100

Hugo Sigal en Tine Embrechts versterken cast musical‘Red Star Line’

Na een eerste ronde succesvolle voorstellingen van de musical Red star line krijgen de acteurs enkele maanden rust. In september hernemen de shows met een aantal nieuwe namen in de cast, onder wie zanger Hugo Sigal.

Ilke Tobback

Nadat in maart de nieuwste Studio 100 musical van start ging, volgden maar liefst 80 voorstellingen. De cast, waar Jelle Cleymans, Ianthe Tavernier en Jonas Van Geel toe behoren, geniet nu van een welverdiende zomervakantie. In september start de tweede ronde met een aantal nieuwe namen in de cast. Zo zal Hugo Sigal de rol van Odillon spelen. Femke Verschueren, bekend van televisiereeks Lisa, neemt de hoofdrol van Marie op. Daarnaast zal ook Tine Embrechts als Zulma de cast vervoegen en speelt Bert Verbeke de rol van Cyriel.

Hugo Sigal neemt de rol van Odillon op zich© Studio 100

Tine Embrechts werd al meermaals gevraagd door Studio 100, maar durfde nooit de stap te wagen. “Toen ik de première zag, vond ik het een bijzonder mooie voorstelling. Dus ik dacht: oké, Tine, zeg nu maar eens ja en proef er maar eens van. Ik ben heel benieuwd”, klinkt het bij de actrice. Vlaamse zanger Hugo Sigal was wel meteen enthousiast en twijfelde geen seconde. “Ik heb deze ongelofelijke voorstelling al een paar keer gezien en ben zo blij dat ze mij hebben gevraagd.”

Ook Gert Verhulst, bezieler van de spektakelmusical, verheugt zich op de samenwerking met de nieuwe cast. “We zijn er opnieuw in geslaagd om een reeks topnamen toe te voegen aan de cast van Red star line. Ik ben vooral heel blij dat Hugo Sigal de rol van Odillon zal spelen. Het is altijd fijn samenwerken met de ongelofelijke vakman die Hugo is. Hij was al in heel wat producties van Studio 100 te zien.” Daarmee doelt Verhulst onder andere op zijn rol als hartenkoning in K3 musical Alice in Wonderland.

Red star line is vanaf 13 september opnieuw te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer