© Getty Images via AFP

Manon De Roey wordt op Ladies European Tour in Florida 45ste, Spaanse Carlota Ciganda wint

Manon De Roey, de beste Belgische golfster van het moment, is in de Aramco Team Series op de Ladies European Tour niet verder geraakt dan een 45ste plaats. De Roey eindigde op elf boven par. De overwinning ging naar de Spaanse Carlota Ciganda, met een score van twee onder par.

Maxime CaeymanBron: BELGA

Manon De Roey heeft met een slotronde van 76 slagen geen remonte kunnen maken in de Aramco Team Series golf (Ladies European Tour/1 miljoen dollar), die plaatsvond op de Trump International golfbaan in het Amerikaanse West Palm Beach, Florida. De 31-jarige Antwerpse, die na een tweede ronde van 79 slagen al van de twaalfde naar de 38ste plaats was weggezakt, moest met een derde ronde van 76 slagen nog zeven plaatsen inleveren. De Roey moest in haar derde ronde vijf bogeys en een triple bogey incasseren, waartegen ze vier birdies lukte. 

Met haar totaalscore van 227 slagen, elf boven par, telde ze in de eindafrekening dertien slagen meer dan de Spaanse Carlota Ciganda. De 32-jarige uit Pamplona deed met haar eindscore van 214 slagen één slag beter dan de Tsjechische Klara Davidson Spilkova ,die tweede werd. Voor Ciganda is het ondertussen haar negende overwinning, waarvan zeven op het Ladies European Tour circuit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer