© photo Marc Van Hecke

Challenger Pro League: Deinze blikt beloften van Standard in met forfaitcijfers, bizarre rode kaart breekt Lierse zuur op

SK Deinze heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de degradatiegroep in de Challenger Pro League de beloften van Standard (SL16) ingeblikt met forfaitcijfers: 5-0.

Bron: BELGA

Lennart Mertens (4.), Ayman Kassimi (14.), Jur Schrijvers (47.) en Gaetan Hendrickx  (87.) plaatsten hun naam op het scorebord voor de Oost-Vlamingen, en Birame Diaw trof op het uur ongelukkig raak in eigen doel voor de jonge Luikenaars.

Deinze verstevigt zijn achtste plaats in het klassement van de op één na hoogste Belgische voetbalafdeling tot 37 punten, terwijl de beloften van Standard de elfde en voorlaatste positie bezetten met 24 eenheden.

Club NXT remonteert tienkoppig Lierse nog

Club NXT heeft zaterdagavond op de vijfde speeldag van de promotiegroep in de Challenger Pro League een 1-0 achterstand tegen Lierse nog omgezet in een 1-2 zege.

Daan Vekemans (12.) brak de ban voor de Pallieters, maar in de tweede helft gooide de gastheer zijn bonus te grabbel. Mathias Delorge-Knieper pakte in de 55e minuut rood en Daniel Perez (62. en 72.) keerde de rollen om.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In het klassement van de op één na hoogste Belgische voetbalafdeling staat Club NXT derde met 48 punten. Lierse volgt op de vijfde positie met 39 eenheden.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Lees meer