AA Gent-supporters zingen wederoptredende Tarik Tissoudali luidkeels toe bij invalbeurt in Seraing: “Ik ben zo dankbaar”

Tarik Tissoudali mocht bij AA Gent ruim twintig minuten meespelen tegen Seraing, zijn eerste minuten sinds hij eind juli een kruisbandblessure opliep. De meegereisde fans zongen de Marokkaanse aanvaller luidkeels toe en zagen hun club met 0-5 winnen.

Vincent Van Genechten, Stefan Smet

Tissoudali was vorig jaar de grote uitblinker bij de Gentenaars, maar scheurde in juli vorig jaar de kruisbanden van zijn knie. Sindsdien werkte hij aan zijn revalidatie. AA Gent staat momenteel vierde in de reguliere competitie en zo net op een plaats die recht geeft op deelname aan de Champions’ Play-offs. In de resterende vier wedstrijden verdedigt het een voorsprong van twee punten op nummer vijf Club Brugge. De Gentenaars zijn ook nog actief in Europa: in de kwartfinale van de Conference League kijkt het West Ham in de ogen.

“Wat ik dacht toen ik het veld betrad? Ik ben zo dankbaar, man”, klonk Tarik Tissoudali bijzonder sereen. “Ik ben hartstikke blij én dankbaar dat ik weer mag voetballen: pijnloos en vrij.”

Scoren zat er voor Tissoudali nog niet in maar het was wel opvallend hoe zijn ploegmakkers nadrukkelijk probeerden om hem ook meteen al te laten proeven van het opperste geluk als spits: “Natuurlijk is het makkelijker om in een goed draaiende ploeg terug te keren. Nu moeten we punten pakken tegen Union en de andere ploegen die ons resten. We moeten laten zien dat we gegroeid zijn.”

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Lees meer