Nicolás Otamendi laat tatoeage zetten… van Lionel Messi en toont dat in emotionele video

Nicolas Otamendi, de 35-jarige Benfica-verdediger die met Argentinië het WK in Qatar won, heeft een spectaculaire tatoeage laten zetten omdat moment te gedenken. Zijn Argentijnse ploegmakker Lionel Messi staat voortaan prominent op de flank van Otamendi.

Michael Van Damme

De grote tattoo toont Messi die zijn hand op de Wereldbeker legt en Messi die zijn wijsvingers naar de hemel richt. Daarbij de frase “eeuwige glorie” en “hoe gaan ze me overtuigen dat magie niet bestaat”. Uiteraard mag de datum van de WK-finale niet ontbreken.

Otamendi liet een video maken van toen hij de tattoo liet zetten met als achtergrondmuziek het nummer “Arrancármelo”. Messi gebruikte dat nummer ook bij een video met beelden uit zijn jeugd die hij na de WK-winst online plaatste.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lionel Messi reageerde via sociale media al op de tattoo: “Ik zag veel spectaculaire dingen die van mij werden gemaakt naar onze WK-winst, maar als een teamgenoot en vriend als Nico Otamendi zoiets doet, is het extra speciaal. Heel erg bedankt Ota.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Lees meer