Het ongeval gebeurde op de N43.© lmd

Motorfietser (19) in kritieke toestand na frontale botsing met wagen

ZULTE/NAZARETH -

Op de Grote Steenweg in Olsene, een deelgemeente van Zulte, gebeurde woensdagavond een zwaar ongeval tussen een personenwagen en een motorfiets. De bestuurder van de motorfiets, een jongeman (19) uit Nazareth, raakte daarbij levensgevaarlijk gewond.

Laura Moens

Bij de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem liep om 22.15 uur een melding van een zwaar ongeval binnen. Op de Grote Steenweg in Olsene ter hoogte van Pub Bonheur gebeurde een frontale aanrijding tussen een personenwagen en een motorfiets.

De bestuurder van de motorfiets, een jongeman uit Nazareth, kwam daarbij ten val en raakte zo levensgevaarlijk gewond. Hij werd in kritieke toestand naar het UZ Gent gebracht. Het levensgevaar was donderdagmorgen nog niet geweken.

De hulpdiensten kwamen ter plaats om de nodige vaststellingen te doen en het verkeer op de N43 in de richting van Zulte om te leiden. Rond 2.30 uur werd de rijbaan opnieuw vrijgegeven. Er werd ook een verkeersdeskundige van het parket Oost-Vlaanderen aangesteld om de aard van het ongeval te onderzoeken.

De jongeman werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.© lmd

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer