Thibaut Courtois past door lichte verrekking voor confrontatie met Rode Duivels tegen Duitsland

Thibaut Courtois zal dinsdag niet in doel staan tegen Duitsland. De Bilzense keeper krijgt rust omwille van een kleine verrekking in de adductor. Ook met Real Madrid heeft hij de komende weken een hectisch programma.

Courtois zit dit seizoen al aan 32 wedstrijden (en bijna 3.000 speelminuten) met de Spaanse landskampioen. Door een kleine verrekking in zijn adductor van zijn bovenbeen zal daar met de Rode Duivels tegen Duitsland geen volgende match bijkomen. Normaal wacht op zondag 2 april wel match nummer 33, tegen Valladolid.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Naar alle waarschijnlijkheid komt Koen Casteels dus tussen de palen in Keulen. Tedesco gaf eerder al aan dat dit de pikorde is bij de doelmannen: Courtois op één, Casteels op twee. Een mooie interland voor de ex-Genk-keeper dus, die met Wolfsburg in de Bundesliga actief is. Het wordt nog maar de vijfde cap voor Casteels. Eerder verdedigde hij het Duivelse doel tegen IJsland, Wit-Rusland en twee keer tegen Wales.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Lees meer